Vellykket juletrefest på Grendahuset

Alle stoler var opptatt på juletrefesten på Grendahuset femte juledag. Det var det vi kan kalle ”stinn brakke”.

Rundt femti voksne og vel førti barn. Rundt hundre personer var stuvet inn i huset, fult var det, men det er plass til flere neste år. Artig at så mange møter opp når det er juletrefest, og det ser ut som grenda setter pris på juletrefesten sin.
Arrangementet er et samarbeidsproskjekt mellom lag og foreninger i grenda. Lånke Normisjon, Saniteten i Sorta, Sorte Grendelag, Sorte skotthyllklubb og Liljen misjonsforening er de som står bak den populære jultrefesten
Alle så ut som de koset seg med gang rundt juletreet, her var det Pål Bæverfjord som var oppsanger, og Dagfinn Hammermo er alltid trofast på trekkspillet.
En ”gammel” Sortasbygg Hilde Tollefsen som er nytilsatt Diakon i kommunen var der og snakket med barna om hvorfor vi feirer jul. Det er ingen ting i veien med barnas kunnskap om det, flink var de når de fikk spørsmål om julas betydning.
Servering av snitter, kaker, kaffe, saft og brus er noe som hører med når det er juletrefest, det gikk mye mat, men mat ble på alle.
Nummersalg er noe som også hører med, mange flotte gevinster fikk nye eiere. Det ble solgt mye nummer. Ja, det ble faktiskt solgt nummer for nesten seks tusen kroner. Kjempeflott. Overskuddet går til Grendahuset.
Tilslutt kom Sortasbergnissene på besøk, de var tok stykker, og de hadde med poser til alle barna.
Et flott arrangement som folk støtter opp om, og det er flott.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Tekst og foto: Egil RÝmo